top of page

Verzenden en retour

Verzendbeleid

milamiran neemt alleen de verantwoordelijkheid voor een zending op zich, zolang het item in haar bezit is.  Het risico van verlies van het artikel gaat naar u over bij levering aan de vervoerder. milamiran is niet verantwoordelijk voor verloren of vertraagde zendingen na levering aan de verzender. milamiran  is op geen enkele manier verantwoordelijk of aansprakelijk.

 

Wanneer je online een bestelling geplaatst hebt bij milamiran zal deze bevestigd worden via mail aan de hand van een bevestigingsmail. Zolang u geen bevestigingsmail ontvangen hebt wordt de bestelling als nietig beschouwd.

Jouw pakketje wordt geleverd door Bpost.  De levertijd in België is ongeveer 2 tot 3 werkdagen.

Bij deze methode krijg je bij je bestelling een Track & Trace code om je pakketje te volgen.

milamiran levert enkel in België & Nederland:​

* Als je een bestelling plaatst met een order vanaf €75 (in BE), zijn je verzendkosten gratis.

* Als je een bestelling plaatst met een order onder €75, moet je verzendkosten betalen.

Je kan natuurlijk ook kiezen om je pakketje gratis te komen afhalen bij milamiran, dit kan je doen door 'afhaling aan huis' aan te duiden bij het plaatsen van je bestelling.​

Retourneren

De consument is verplicht de geleverde zaken bij ontvangst onmiddellijk te controleren. Indien blijkt dat de afgeleverde zaak verkeerd of incompleet is, dan dient de consument (alvorens over te gaan tot terugzending) deze gebreken onmiddellijk (binnen 12u na ontvangst) te melden aan milamiran via mail. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde goederen kunnen uiterlijk tot maximaal 7 dagen na levering aan milamiran teruggezonden worden. ​Bij terugzending vragen wij om alle artikelen in originele staat terug te sturen (niet gewassen, niet beschadigd, geen vlekken, make-up, of parfum, voorzien van de originele prijskaartjes,...). Indien dit niet het geval is kunnen we deze niet retourneren.
 

milamiran is niet verantwoordelijk voor het verlies van retourzendingen. Gelieve voor de zekerheid jouw track en trace code bij te houden tot na de terugbetaling. 

Retourkosten zijn steeds voor eigen rekening! Was je originele bestelwaarde boven €75 en kreeg je daarom verzending cadeau, maar is je bestelwaarde na retour onder €75, dan worden deze verzendkosten ook in mindering gebracht bij de terugbetaling. Ongefrankeerde retourneringen zullen niet worden aangenomen. 

Retourneren van afgeprijsde artikelen of artikelen gekocht met korting is niet mogelijk. 
Sieraden worden niet geretourneerd wegens hygiëne. 

Bestellingen die zijn vereffend met een gift card worden nooit in cash terug uitbetaald bij een eventuele retour. Er wordt een nieuwe gift card aangemaakt.

Items aangekocht tijdens een sales periode komen niet in aanmerking voor retour. milamiran zal, indien u toch overgaat tot een retour, niet overgaan tot een terugbetaling.

Zodra jouw retour is ontvangen en goedgekeurd, sturen we je een e-mail om je op de hoogte te stellen van je terugbetaling. Vervolgens wordt je teruggave verwerkt en wordt het verschuldigde bedrag teruggestort binnen een termijn van 14 dagen via dezelfde betaalmethode als deze waarmee de oorspronkelijke bestelling betaald werd.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

bottom of page