top of page

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

Naam: milamiran
Adres: milamiran, Wiezeplein 1, 9280 Wieze
E-mailadres: milamiran77@gmail.com
Telefoonnummer
Btw-nummer: BE1002752346

1. Overeenkomst

Als u bij milamiran iets bestelt, gaat u akkoord met de door ons gehanteerde verkoopsvoorwaarden. Als u hierover vragen hebt, kan u altijd per e-mail contact met ons opnemen: milamiran77@gmail.com.
 

2. Betaling

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

U kan bij milamiran betalen door:

- het bedrag meteen over te maken via PayPal

- het bedrag meteen over te maken via Bancontact/Mollie

- op homesales kan er contant betaald worden, of met bancontact/payconiq
 

3. Verzending

Er zijn verschillende mogelijkheden voor verzending of afhaling van je bestelling. U moet zelf de 'juiste' en gewenste verzendmethode kiezen. Indien nodig contacteren wij u hierrond.
 

4. Klachten

Klachten? Stuur een mailtje naar milamiran77@gmail.com binnen de 12u na ontvangst van de artikelen, waarin u uw klacht formuleert. Wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.
 

5. Privacy (zie ook: "privacybeleid")

Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Indien U op de hoogte wenst te blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
 

6. Retour (zie ook: "retourbeleid")

Denk er aan de reden van terugzending via mail te melden en uw gegevens voor terugstorting door te geven. Kosten van retourzendingen komen voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, is uiteraard ongeschonden, ongebruikt en zit evt. nog in de originele verpakking.
 

7. Risico van verzending

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending. De producten worden zo goed mogelijk verpakt. Mocht er toch iets beschadigd zijn, neem gerust contact op. Wanneer een pakketje verloren gegaan zou zijn, bekijken we wat we kunnen doen.
 

8. Kwaliteit

De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken van de kleuren van de artikelen. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op.

 

Nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons.

bottom of page