top of page

Over ons

Wij zijn mila&miran, welkom! Bij het bedenken van onze naam kwamen we al snel uit bij de namen van onze kindjes: Mila & Miran. De liefde voor onze kleine kapoenen is groot, dus was de zoektocht niet zo moeilijk! Misschien niet zo heel origineel, maar wel recht uit het hart en daar draait het toch om <3!

Ik, Burak, ben geboren en getogen in Turkije. Tijdens het duiken leerde ik mijn vrouw Inge kennen en een 8-tal jaren verder wonen we nu samen in een plaatselijk dorpje Wieze en hebben we 2 kindjes én een Spaanse waterhond mix, Billie.

Ik houd me vooral bezig met alles wat zich rond onze shop afspeelt. Inge staat dan weer in voor het uitkiezen van de kledij & accessoires. 

Beiden hebben we ook nog een fulltime job: ik werk in ploegen en Inge staat in het onderwijs. 

We hopen dat jullie onze shop even leuk vinden als wij en zien jullie graag terug op onze webshop! Je kan bij ons casual & colourful kledij  & accessoires terugvinden voor haar & binnenkort ook voor de mini's!

Naar de toekomst toe werken we ook nog een luikje leuke 2dehandskledij uit op onze site! Je houdt best onze site in het oog...

Leuk dat je bij ons komt shoppen!

Liefs,

Burak & Inge (Mila & Miran)

Boze oog met groene draad
bottom of page